Zákaznícka podpora:info@drogerkovo.sk

Jablká sušené bez jadrovníka

Kód: BR-P03087
Neohodnotené
Značka: Bioruža
€7,91
Momentálne nedostupné
Chuť sušených jabĺk si okamžite zamilujete, či budete doma, v práci alebo aj na cestách. Obohaťte svoj jedálniček o túto zdravú a veľmi chutnú maškrtu, ktorá obsahuje množstvo živín a poteší tak nielen vaše chuťové poháriky, ale podporí aj zdravie vášho organizmu. Vychutnajte si sušené jablká samostatne alebo ich pridajte do svojich obľúbených jedál a objavte spojenie nových chutí.

Detailné informácie

Podrobný popis

Jablká sušené bez jadrovníka

Prírodné sušené jablká, nakrájané na plátky, s charakteristickou vôňou, bohatou šťavnatou a sladkou chuťou. Sušené jablká sú ideálne ako zdravá a rýchla maškrta, pri ktorej si nemusíte dávať veľký pozor, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké. 

Sušené plátky jablka sú lahodnou pochúťkou, ktorá si zachováva sladkú chuť a arómu čerstvého ovocia. Príprava sušených plátkov zahŕňa odstránenie vody z čerstvých jabĺk, čím sa konzervujú ich chute a tiež živiny. Tento proces umožňuje vytvoriť chuťovo koncentrovaný produkt, ktorý je skvelou voľbou ako ľahká a chutná desiata alebo prísada do rôznych receptov, do müsli, smoothie, koláčov, muffinov alebo ďalších dezertov a jedál, ako sú šaláty, marinády, či sladko-kyslé omáčky, ktoré chcete obohatiť o sladkú chuť a príjemnú ľahkú arómu.

Sušené jablká sú bohatým zdrojom vitamínov, minerálov a antioxidantov. Obsahujú vitamín C, ktorý podporuje imunitný systém a chráni bunky pred poškodením. Okrem toho obsahujú vitamín A dôležitý pre zdravie očí a pokožky, ako aj vitamíny skupiny B, ktoré zlepšujú energetický metabolizmus a fungovanie nervového systému. Draslík obsiahnutý v sušených jablkách je dôležitý pre zdravie srdca a svalov.

Vláknina v sušených jablkách podporuje zdravé trávenie a reguluje hladinu cukru v krvi. Navyše, sušené jablká obsahujú antioxidanty, ktoré chránia bunky pred poškodením a podporujú celkové zdravie organizmu.

Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru je jablko ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že samé obsahuje cukor. Okrem neho však ponúka množstvo iných živín.  Sušené jablko si zachováva väčšinu svojich vitamínov a minerálov, vrátane vitamínu C a draslíka, aj po procese sušenia. 

Použitie

Sušené plátky jablka môžu byť konzumované samostatne ako lahodná pochúťka alebo ich môžete pridať do rôznych pokrmov. Môžu byť súčasťou raňajok v müsli alebo cereáliách, pečiva, koláčov, muffinov alebo dezertov, alebo ich môžete použiť v slaných pokrmoch, ako sú šaláty alebo marinády.

Krajina pôvodu: Česko/Poľsko.

Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.

Balenie: Znovuuzatvárateľný obal.