Zákaznícka podpora:info@drogerkovo.sk

BIELENDA Royal Rose Elixir 60+ Denný/nočný krém na obnovu polotukov proti vráskam 50 ml 135073

Kód: PAVO135073
Neohodnotené
Značka: PAVO
€5,14
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Podrobný popis

Kráľovská revitalizácia zrelej, citlivej a veľmi suchej pleti.

Hlboko výživný rad protivráskovej kozmetiky je založený na ušľachtilej kombinácii pre pleť hodnotného a bohatého oleja z divokej ruže. argánový olej. Hodvábne receptúry obohatené o bio-kolagén, cenený v kozmeteológii, ktorý je zodpovedný za elasticitu a štruktúru pokožky, sa účinne starajú o krásu a mladosť bez ohľadu na vek.

Pridanie exkluzívneho kaméliového oleja, ktorý aktivuje produkcia nového kolagénu, vplýva na rekonštrukciu pleti a minimalizuje ochabovanie pleti a ružový kremeň, pleť krásne rozžiari, pleť je hladšia, pružnejšia, pekne zregenerovaná a žiarivá - akoby sa jej dotýkali lupienky ruží.

Plný prospešných zložiek, s bohatou polomastnou konzistenciou a krásnym krémom s vôňou ruží pre pleť 60+ so stratou pevnosti a viditeľnými vráskami, dokonale vyživuje a hydratuje pokožku, pekne napína a vyhladzuje, zlepšuje elasticitu, dodáva lesk. Upokojuje a upokojuje, poskytuje jemnej, zrelej pleti vynikajúcu starostlivosť vo dne aj v noci; je revitalizovaný a spevnený, vďaka tomu vyzerá mladšie.

Olej z divokej ruže + arganový olej + bio kolagén - pruží, napína a vyživuje.

Krém určený pre zrelú pleť aj pre citlivá pleť.

Aplikácia: každé ráno a večer vmasírujte krém do vyčistenej pokožky tváre, krku a dekoltu.

Zloženie (INCI):



Glycerín